OVER ONS

PERSOONLIJK   —   LOKAAL   —   DUURZAAM

Bij Zelfiegifts houden we van een persoonlijke toets in de meest ruime zin van het woord. Of het nu gaat om het personaliseren van notitieboekjes voor bedrijven, het maken van duizenden halffabricaten voor retail of het uitwerken van een kleinschalig uniek project voor een particulier, onze deur staat voor je open.

Onze unieke locatie in hét hartje van Mechelen maakt dat we klanten op afspraak kunnen ontvangen voor het bespreken van elk project. De motor van onze lokale onderneming is een state of the art Trotec lasermachine die bijna elk materiaal kan lasergraveren en -snijden. Dat gaat van flinterdun papier (bv. huwelijksuitnodigingen met heel fijne details in het snijwerk) tot 12+ millimeter dik MDF hout.

We zoeken onze materialen steeds lokaal met een focus op duurzaamheid. Daarom kan je naast het laten verzenden van artikelen – waarbij we zoveel mogelijk gebruikmaken van hergebruikte of herbruikbare materialen – ook kiezen om het zelf af te halen in Mechelen. Hiervoor werken we telkens op afspraak met de klant. Dit om de productie en veiligheid optimaal te houden.

In de Zelfiegifts webshop kan je een aantal leuke, lokaal met de hand afgewerkte hebbedingetjes vinden. Staat er iets niet tussen of heb je zelf een ge-wel-dig idee? Laat het ons weten en wij maken het voor je! Oh ja, mijn naam is Glenn Vermeylen, oprichter van Zelfiegifts & Zelfiebox, en als jonge ondernemer – iemand van bouwjaar 1988 kan ook nog jong zijn – help ik jou om harten te veroveren.

MEER OVER ONS

Je bent in goede handen.

Bekijk hier onder enkele reviews van klanten.

Heb enkele foto’s besteld op hout. En deze zijn supergoed gelukt. Zeer tevreden van. Daarnaast ook sleutelhangers met foto besteld ook op hout en deze zijn schitterend. Zeer leuk en origineel cadeau. Ik ben fan van Zelfiegifts en zal nog wel meer dingen aankopen.

Prachtige ‘gifts’, prachtige resultaten + super service!!! Aanrader 👍🏻